Faragógép Exkluzív!

Ha szeretnél tudni a hamarosan elkészülő faragásokról, vagy az egyedi, megismételhetetlen dolgok érdekelnek (pl: mintadarab) iratkozz fel.

Nem ígérem, hogy elárasztalak “hírlevelekkel”, de minden újdonságról, elsőként fogsz hallani, még mielőtt a boltba kerülne.
Valamint elsőként lesz tudomásod a mintadarabokról még a nyilvánosság előtt pár nappal és lehetőséged megszerezni azokat.
A mintadarabból tipikusan csak egy, legfeljebb két darab készül. ( a két alapszín: dió, mahagóni) Ezek mindíg egyedi méretben, egyedi mélységgel és általában különleges fába készülnek (pl: dió, cseresznye, stb.) és így, többet nem készítem el.

Tehát Iratkozz fel és legyél az elsők között: 

Arrows-Down-2-icon

 


 

Arrows-Up-2-icon

 

Apróbetű: A feliratkozásoddal, nem történik semmi különleges. Nem keletkezik fizetési kötelezettséged és nem kerülsz be semmilyen levelezési listába. Mindössze én küldök neked néha egy levelet a fent is említett újdonságokról. Az adataidat pedig oda nem adom semmi pénzért, senkinek. Mint látod semmilyen személyes azonosításra alkalmas adatot nem kérek, így nincs is semmilyen engedélyszámom e hez, mert nem is kell. Természetesen a későbbiek folyamán, bármikor le tudsz iratkozni, a kapott levélben lévő linkre kattintva, vagy csak írj egy üzit itt