Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az Faragógép-Plus Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából (ha van) tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Faragógép-Plus Kft.-től kapott adatokat, az átadás céljától eltérő módon, semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Bár, minden tőlünk telhetőt megteszünk az adatok védelmére, nem tudunk felelősséget vállalni Vis Maior, hackertámadás, tűzvész, vagy bármilyen elháríthatatlan külső tényező ellen.  Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Tekintettel arra, hogy az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így az Avtv. 30. § a) pontja alapján az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vétele nem szükséges

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Faragógép-Plus Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A Faragógép webshop oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.